Indítsd tudatosan 2017-et!

Bár már január tizenegyedik napját tapossuk, még mindig nem késő időt szánni a tudatos évkezdést segítő évrendező munkára. Ahhoz, hogy a mámorban fogant újévi fogadalmak ne szálljanak el, mint a győzelmi zászló, és 2016 le nem zárt konfliktusai, problémái ne folyjanak át maguktól értetődően 2017 időszakára, érdemes rászánni egy délutánt a 2016-17-es évek énreleváns mérföldköveinek átgondolására, értékelésére.

Búcsúztasd el az óévet annak minden kudarcával, sikereiből pedig meríts erőt az újévhez! Vess számot, 2016-ban milyen álmokat dédelgettél, s mennyire futotta ebből megvalósítás tekintetében. A realitást nélkülöző álmokat engedd el, a tanulságokat vond le, és álmodj új, elérhetőbb vágyakat! Töltsd fel az előtted álló 12 hónapot célokkal, inspirációval, tervekkel, hogy letisztult elképzeléssel fogj neki az új évnek! Jelöld ki saját magad számára milyen irányvonalak mentén szeretnél haladni 2017-ben, a jövőddel kapcsolatos céljaidat kovácsold megvalósítható tervekké, majd bontsd következetes, apró feladatokra elhatározásaidat.

Ne feledkezz meg legfőbb útitársaid megválasztásáról sem! Nézz vissza, 2016-ban melyek voltak támogató, s melyek inkább hátráltató kapcsolatok számodra. A visszahúzó csápokat fejtsd le magadról, a pozitív, támogató, értékes emberi kötelékeidet pedig fűzd szorosabbra és becsüld meg 2017-ben is.

Mindezt foglald össze magadnak írásban, ehhez nyújt segítséget az ÉvIránytű munkafüzet, melyet idekattintva ingyenesen tölthetsz le, vagy használj egy üres füzetet, amelyben az év során további jegyzetekkel követheted végig terveid alakulását.

start

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.