Pszichológiai tanácsadás

 

A lelkileg egészséges emberek is időről-időre akadályokba ütköznek életük során. Ezektől az akadályoktól, az élet által feladott leckéktől válhatunk érettebb, bölcsebb, karakteresebb személyiséggé. Ha sikerül megoldanunk őket. Néha azonban beleragadunk a problémánkba, és ugyanazokat a köröket futjuk újra meg újra. Különösen igaz ez akkor, ha egyszerre több nehézség szakad a nyakunkba. Az is megnehezíti a megküzdést, alkalmazkodást, ha nem volt lehetőségünk jó megoldást tanulni az előző generációktól, vagy elveszett, kikopott a kulturális minta, hagyomány, ami kalauzolni tudna ezekben a helyzetekben.

Kereshetsz minket, ha jobban otthon szeretnél lenni az életedben vagy többet szeretnél kihozni magadból. Ha úgy érzed, hogy ehhez változásra, megoldásra van szükség valamely területen:

  • kapcsolati problémák (szülőkkel, párral, gyermekkel, barátokkal)
  • veszteségek, változások feldolgozása
  • kommunikációs zavarok
  • munkahelyi dillemmák, munkahelyváltás
  • önbizalom, önértékelés
  • tanulási, vizsgázási nehézségek, teljesítménnyel kapcsolatos gondok

Hiszünk abban, hogy mindenkiben ott rejlik a kulcs saját problémájának megoldásához, az új utak felleléséhez, ám ennek felkutatásához olykor jól jön egy segítőtárs, aki objektív, külső nézőponttal és megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkezik.

Longleat-maze_labirintus

Életvezetési tanácsadásra Andreához és Annához is be lehet jelentkezni.

 • A kétszemélyes beszélgetések alkalmanként 50 percig tartanak, és heti rendszerességűek.
 • Átlagosan egy folyamat 6-10 alkalom alatt lezárul, ám problémától függően ez rövidebb és hosszabb is lehet.
 • A tanácsadások a 11. kerületben zajlanak, a Gellért tér és az Allee bevásárlóközpont közelében.
 • Tanácsadási alkalom díja: 7.000-8.000 Ft/ 50 perc (időpontfüggő)
 • Diákoknak kedvezményt biztosítunk.

Tanácsadásra önállóan, vagy akár a tréning folyamat kiegészítéseként is lehet jelentkezni. A tréningeken előkerülő élmények, gondolatok, ott megfogalmazódó új tervek továbbmunkálása egyéni munkában hatékony előrelépést hoz, így szeretettel ajánljuk mindenkinek a csoportos élményekre ráépülő egyéni tanácsadást, vagy coachingot. Tréningrésztvevőink számára egy éven belüli tanácsadás esetén az első alkalom díjából 25% kedvezményt biztosítunk.

“Sok olyan dologra derült fény, amikkel a jövőben már céltudatosan tudok foglalkozni, és ez a céltudatosság csökkenti a stresszt bennem, mivel már tudom, hogy mit szeretnék elérni.”

“Sikerült a helyére raknom magamban több olyan dolgot, ami sok éven keresztül a levegőben lógott. És ebben nem csak az a fantasztikus, hogy boldogabb vagyok és őszintébb magammal szemben, hanem az is, hogy ezzel sokkal jobban oda tudok figyelni másokra és arra, hogyan tudnék mosolyt csalni az arcukra.”

” Az első alkalmakkor még úgy éreztem magam az idefelé tartó úton, mintha fogorvoshoz jönnék. Kicsit féltem is. De később már nyugodtan kopogtam az ajtón. A beszélgetések sokat segítettek. Azok a problémák, amikkel idejöttem, mára már szinte teljesen megszűntek, nem kötik le folyamatosan a gondolataimat. Megismertem jobban a problémáimat és megtanultam kezelni őket. És még magamat is jobban megismertem.”