ÉnBizalom tréning

 

Egy alkalmas tréning pszichológusokkal az önbizalmad helyreállításáért, megerősítéséért, szórakoztató formában és társaságban. A keretet mi hozzuk, a tartalmat ti adjátok hozzá a programhoz, így garantáltan mindenki olyan élményeket és válaszokat visz haza magával a nap végén, amelyekre valóban szüksége volt.

Lépj ki önmagad árnyékából és nézd meg, mire vagy képes, ha mersz nagyot álmodni!

A tréningen konkrét eszközöket tanulunk önmagunk motiválására, érzelmeink kordában tartására, megismerkedünk a boldogságkutatások legizgalmasabb eredményeivel, belenézünk a varázstükörbe, feltérképezzük életkerekünket és megalkotjuk erőforrás szelencénket. Mindeközben tapasztalatokat és véleményeket cserélünk egymással, értékes visszajelzéseket adunk és kapunk, s mindezt elfogadó, egymásra nyitott légkörben valósítjuk meg.

A tréningre előzetes jelentkezés szükséges, melyet ezen a linken tehetsz meg: https://goo.gl/forms/oCQNfFjhDKdOUUuD3


Időtartam: 1 alkalom (8 óra)

Csoportvezetők: Perényi Andrea, Panyi Anna

Helyszín: Művelődési Szint (Müszi) – Budapest, Blaha Lujza tér 1.

Időpontok: 2016. november 6. vasárnap 10:00-18:00

Jelentkezés: az alábbi űrlap kitöltésével.

Részvételi díj: 18.000 Ft


RÉSZTVEVŐK MONDTÁK

“A Stresszkezelő és önbizalomfejlesztés tréning azért tartozik a legkedvesebb élményeim közé, mert az elméleti tudáson és játékos gyakorlatokon kívül mást is hazavihettem magammal: a saját „erőforrás szelencémet”! A tréning utolsó napján mindenki elkészíthette a dobozát, amibe kedvére pakolhatta aztán a számára önbizalmat és erőt adó tárgyait, emlékeit, amibe ha belenyúl, mindig lendületet kap! Itt a saját dobozomat láthatjátok, ami a tréning után is erőt ad… :)” Zita

13871745_10210346998415872_17110522_n